POS oprema

POS znači (Point Of Sale - Prodajno Mesto)

POS sistem (sistem prodajnog mesta) je vaše prodajno mesto, što uključuje sve hardverske i softverske komponente delujući kao jedinstveni sistem. Važno je razumeti koja POS komponenta ima šta da ponudi.


AIO RAČUNARI

AIO PC (All - In One) su kompaktni računari u koje su ugrađene mnoge komponente tradicionalnog desktop računara, uklučujući i monitor. Ovi modernizovani računari mogu biti efikasniji, štede prostor i prilagođeni su potrebama korisnika.

Za više...


MINI RAČUNARI

Mini PC (mini računari) su kompaktni računari u malim kućištima, napredovanjem tehnologije dovelo je da ovi računari mogu da pariraju tradicionalnim računarima, usput štede i prostor.

Za više...


MONITORI


Za više...


POS štampači

Termalni štampači (termal printer) se dele u više kategorija u zavisnosti od namene i potrebe korisnika. Ovde ćemo ih deliti u dve kategorije POS štampače i LABEL štampače. POS štampači su za štampu računa, purudžbina, priznanice za kupce ili izveštaje na kraju dana. LABEL štampači su za štampu etiketa, dekleracija, adresiranje...

Za više....    

O nama

Više od 20 godina iskustva na polju fisklaizacije, softverske i računarske opreme prevashodno za potrebe manjih sistema.

Uputstva

DigiPOS softver

PROGRAMI

AnyDesk

Kontakt

MINEX SERVIS doo

Alekese Šantića 7

Novi Sad 21000

Srbija


+381 21 474-06-88

+381 69 474-06-88


e-mail: office@minex.rs

Podrška

AnyDesk je aplikacija kojom omogućavate podršci daljiski pristup vašem uređaju

AnyDesk

AnyDesk za Windows

UputstvoPOČETNA